Přihlašovací formulář
Přihlašovací jméno:
Přihlašovací heslo:




Zapomenuté heslo|Nová registrace
Můj účet
OdhlásitObjednávkyNastavení účtu

KRMÍME VAŠE MILÁČKY!

KRMÍME VAŠE MILÁČKY!

Apetit - TROPICAL COLOR FLAKES 10kg

Apetit - TROPICAL COLOR FLAKES 10kg

Kompletní krmivo pro akvarijní ryby - vločky

Krmný návod: podávejte krmivo několikrát denně podle potřeby a počtu ryb, tak aby ryby krmivo spotřebovali do 15 minut. Složení: ryby a vedlejší výrobky z ryb, obiloviny, vedlejší výrobky rostlinného původu, měkkýši a korýši, kvasnice, řasy, oleje a tuky, barviva, s antioxidantem - doplňkové látky ES.

 

Complete food for aquarium fish – flakes


Feeding instructions: feed the feed several times a day as needed and as the quantity of fish, so that the fish consume the feed within 15 minutes. Ingredients: fish and fish by-products, cereals, vegetable by-products, molluscs and crustaceans, yeast, algae, oils and fats, dyes, with antioxidant - EC additives.

 

Alleinfutter für Aquarienfische – Flocken


Fütterungshinweise: Füttern Sie das Futter mehrmals täglich nach Bedarf und geben Sie die Anzahl der Fische an, damit die Fische das Futter innerhalb von 15 Minuten verzehren. Zutaten: Fisch und Fischnebenprodukte, Getreide, pflanzliche Nebenprodukte, Weichtiere und Krebstiere, Hefe, Algen, Öle und Fette, Farbstoffe mit Antioxidationsmittel - EG-Zusatzstoffe.

 

Kompletné krmivo pre akváriové ryby - vločky


Kŕmny návod: podávajte krmivo niekoľkokrát denne podľa potreby a počtu rýb, tak aby ryby krmivo spotrebovali do 15 minút. Zloženie: ryby a vedľajšie výrobky z rýb, obilniny, vedľajšie výrobky rastlinného pôvodu, mäkkýše a kôrovce, kvasnice, riasy, oleje a tuky, farbivá, s antioxidantom - doplnkové látky ES.

 

Kompletna karma dla ryb akwariowych – płatki


Instrukcje karmienia: karm kilka razy dziennie, zależnie od potrzeb i liczby ryb, tak aby ryba zjadła paszę w ciągu 15 minut. Składniki: ryby i produkty uboczne z ryb, zboża, produkty uboczne pochodzenia roślinnego, mięczaki i skorupiaki, drożdże, algi, oleje i tłuszcze, barwniki, z przeciwutleniaczem - dodatki WE.

Kód:
0228
Záruka:
18 měsíců